Jak vybrat fotoalbum?

Jak vybrat fotoalbum?

Abyste se vyznali v tom co nabízíme, sepsali jsme článek o tom, jaké jsou rozdíly v jednotlivých vazbách fotoalb a na co při výběru koukat.

Vazba fotoalba

  • Dřevěná kroužková: Album je spojené pomocí dvou kroužků, které jdou rozevřít. Listy do fotoalba tedy můžete libovolně přidávat nebo měnit jejich pořadí.
  • Dřevěná ohebná: Album má ohebnou vazbu, takže se s ním velmi snadno manipuluje a krásně se listuje mezi listy. Doporučujeme zejména pro svatební knihy hostů, kde hosté ve fotoalbu listují dost narychlo. Uvnitř fotoalba jsou rozevírací kroužky, listy se tedy dají přidávat a libovolně měnit jejich pořadí
  • Dřevěná šroubovaná: Dřevěné album je spojeno knihařskými šrouby a jedná se o velmi luxusní vazbu, která vypadá krásně v knihovně. Doporučujeme dokoupit i stojánek na album a fotoalbum si vystavit.
  • Klasická spirálová: Fotoalbum s pevnou papírovou obálkou, které má spirálovou vazbu, čtvercový formát a je zavázáno stuhou

Bílé nebo černé listy?

  • Bílé listy: Elegantní bílé papíry, na které můžete psát i kreslit jakoukoliv pastelkou, fixem, či propiskou
  • Černé listy: Luxusní vzhled připomínající retro vintage fotoalba, pro popisování a kreslení vyberte některé z našich barevných popisovačů a pastelek, které krásně vyniknou na černém papíře.

Výběr formátu a kolik se do alba vejde fotek?

Dřevěná fotoalba

  • A5 15x21 cm: Do alba se vejdou dvě fotky formátu 9x13 cm na jednu stránku. Při lepení fotek z obou stran listu, se do alba, které má v základu 25 listů, vejde 100 fotek. Při dokoupení náhradní náplně (50 listů), se do alba vejde 200 fotek a s ještě jednou náhradní náplní (75 listů) se do alba vejde 300 fotek. Šroubovaná fotoalba mají o něco menší plochu na lepení fotek, tam se vejde pouze jedna fotka na stránku, tedy o polovinu méně fotek.

 

  • A4 21x30 cm: Do alba se vejdou čtyři fotky formátu 9x13 cm na jednu stránku. Při lepení fotek z obou stran listu, se do albase do alba, které má v základu 25 listů, vejde 200 fotek. Při dokoupení náhradní náplně (50 listů), se do alba vejde 300 fotek a s ještě jednou náhradní náplní (75 listů) se do alba vejde 600 fotek. Šroubovaná fotoalba mají o něco menší plochu na lepení fotek, tam se vejdou pouze dvě fotky na stránku, tedy o polovinu méně fotek.

Tip: Náhradní náplně papíru můžete navolit přímo v detailu produktu, nebo zpětně dokoupit, pokud zjistíte, že vám nestačí.

Klasická čtvercová

  • 20x20 cm: Na jednu stránku se vejdou dvě fotky formátu 9x13 cm. Pokud tedy budete fotky lepit z obou stran, vejde se do alba 168 fotek
  • 30x30 cm: Na jednu stránku se vejdou dvě fotky formátu 9x13 cm. Pokud tedy budete fotky lepit z obou stran, vejde se do alba 504 fotek

Do čtvercových fotoalb nelze přikupovat náhradní náplně papírů.

Pauzovací papíry

Pauzovací papíry doporučujeme, pokud se chystáte lepit fotky z obou stran. Ochráníte tak fotky například před otisknutím popisu z druhé strany apod. Pauzovací papíry můžete navolit přímo v detailu produktu.