Potřebujete svatební inspiraci?

Potřebujete svatební inspiraci?

Účastnili jsme se svatebního editoriálu, to je vlastně taková svatba na zkoušku, spolu s dalšími skvělými dodavateli a nyní vám přinášíme fotky abyste se mohli inspirovat. Slaďte svatbu do meruňkové barvy, která je barvou roku 2024.

Svatební fotografka

Hned na úvod zmíním úžasnou svatební fotografkou, která vám ráda nafotí celou vaši svatbu a všechny fotky v tomto článku jsou právě od ní.

Jana Jezberová

Překrásné místo s přírodní atmosférou kousek od Prahy, kde se náš svatební editoriál odehrával, je Luční mlejn

DSCF8958

Velkolepý dort v již zmiňované meruňkové barvě od Cukraarna. Cukraarna je v Mratíně kousek do Prahy a mají naprosto úžasné originální výtvory. Jako třešnička na dortu (ještě nikdy jsem tento obrat nepoužila tak příhodně :) dort zdobí náš dřevěný zápich s iniciály snoubenců.

Svatební šaty od Ferovky. Tyto jsou lehce romantické a krásně zapadly do atmosféry Lučního mlejna, výběr ve Férovkách je ale široký, takže si můžete vybrat svatební šaty v různém stylu.

DSCF9340  DSCF8997

Na svatbě samozřejmě nesmí chybět svatební kniha, kterou vyberete u nás a potom něco, čím ty fotky pořídíte. Instantní fotoaparáty nebo malé tiskárničky jsou ideální. A tady máte dvě možnosti, buď si je zakoupit (to můžete také v našem e-shopu) nebo si je pouze půjčit. Pokud víte, že foťák už dále nevyužijete, je tohle skvělá a ekonomická varianta. Foťáky si můžete půjčit na celý svatební víkend a koupit i filmy. Doporučujeme Instaxy na vaši svatbu.

Všem dodavatelům děkujeme, myslím, že byla svatba nanečisto sladěná do všech detailů.