Dárek pro nevěstu na rozlučku

Hledáte originální dárek pro nevěstu?

Když se chystáte na rozlučkovou party vaší kamarádky, která se chystá stát nevěstou, hledáte dárek, který bude nejen krásný, ale také plný emocí a vzpomínek. A přesně takový dárek je fotoalbum rozlučka se svobodu.

Je několik možností, jak fotoalbum pojmout.

Vtipný dárek pro nevěstu

Fotoalbum předejte již plné fotek. Spojte se s maminkou nevěsty a ženichem, nebo přímo maminkou ženicha a vyžádejte si od nich fotky, když byli oba děti. Určitě dostanete z archivu zajímavé poklady a vtipné fotky. Fotoalbum jimi polepte, a dopište popisky. Nezapomeňte fotky prostřídávat, na každou stránku dejte nevěstu i ženicha v podobném věku. Uvidíte, dárek pro nevěstu sklidí smích i slzy. 

Dárek pro nevěstu na rozlučce se svobodou

Nechce se vám album připravovat, protože jste to tak úplně nestihli? To vůbec nevadí. Fotoalbum zaplníte společně s budoucí nevěstou přímo na rozlučce. Do knihy z rozlučky můžete lepit fotky, psát vzkazy, zapisovat vtipné hlášky a zážitky. Vezměte si s sebou foťák s okamžitým tiskem fotek, nebo tiskárničku, se kterou můžete tisknout fotky přímo z mobilu a všechny fotky do fotoalba rovnou lepte. Vytvoříte tak naprosto jedinečnou památku na víkend s kamarádkami. Plánujete nějaké vtipné úkoly pro nevěstu? Vše zaznamenejte do fotoalba. 

Dárek pro nevěstu od ženicha

Jestli chcete nevěstu opravdu potěšit, přesvědčte ženicha, aby do fotoalba na jednu stranu napsal vzkaz. Někdy potřebují muži trochu popostrčit, aby napsali něco hezkého, udělejte to tedy formou otázek. Co máš na svojí nevěstě nejraději? Jak jste se seznámili? Co tě napadlo jako první, když jsi ji poprvé uviděl? Uvidíte, že toto bude mít úspěch.

Další tipy na rozlučku se svobodou

  • Fotoalbum dozdobte

Nezapomeňte využít samolepky na rozlučku se svobodou a fotoalbum jimi dozdobte. Použít můžete také různé washi pásky.

  • Napište vzkazy

Všechny kamarádky se do alba podepište, napište nevěstě milý vzkaz nebo radu do manželství. Využít můžete barevné popisovače

  • Ideální formát

Plánujete fotoalbum tvořit během rozlučky? Zvolte formát A5, který se vám snadno vejde do kabelky

  • Nezapomeňte na lepení fotek

Přímo na rozlučku doporučujeme lepidlo nebo fotopodlepky, kterými rychle fotky do alba přilepíte.