Svatební fotokniha hostů do fotokoutku

Dřevěné fotoknihy na svatbu: dokonalý způsob, jak zachovat vzpomínky


Svatební fotokoutek je místem, kde se hosté mohou zapojit, být kreativní a udělat si zábavné fotky. A co by mohlo být lepší než mít v tomto koutku dřevěnou fotoknihu, kam hosté mohou přidávat své fotky a vzkazy?

Můžete připravit různé doplňky jako lepidla, fotorůžky, fotopodlepky, fixy nebo samolepky a nechat hosty, aby přilepili své fotky přímo do knihy a přidali k nim vlastní vzkazy. Takto se stane dřevěná fotokniha interaktivní součástí vašeho svatebního dne, která se naplní vzpomínkami vašich hostů.

Na konci dne budete mít unikátní sbírku fotografií a vzkazů od lidí, které máte nejraději. Každá stránka bude připomínkou radosti a lásky, které jste na své svatbě sdíleli. A to je přeci to nejcennější, co můžeme na svatbě získat - vzpomínky.

Dřevěná fotokniha na svatbu může být nepostradatelným doplňkem vašeho svatebního dne. Je to nejen místo pro uchování vašich nejcennějších fotografií, ale také aktivita, která zapojí vaše hosty. Stane se tak nejen památkou na váš svatební den, ale také důkazem radosti a lásky, které jste sdíleli se svými nejbližšími.