Kuchařka pro novomanžele

Na naší svatbě jsme dostali naprosto originální dárek, o který se s Vámi musíme podělit a doporučit tenhle super nápad, co darovat novomanželům.

Dřevěné fotoalbum s rámečkem

Kuchařku, kterou sestavíte Vy! Rodina a kamarádi.

V našem případě jsme sestřenici, která dárek vytvářela dodali naše dřevěné fotoalbum - netušíc, že to bude dárek pro nás. Byly to pouze desky s vyříznutým rámečkem, tak aby první fotka byla vidět. 

Sestřenice obepsala všechny naše kamarády a rodinu a každý dodal svůj oblíbený recept i s fotkami, který se do foto kuchařky vložil. Recept se dá napsat ručně na naše listy - doporučili bychom v tomto případě ty bílé a fotky se můžou nalepit pomocí fotorůžků.

Nebo můžete foto recepty vytisknout, papíry proděravět a do našich dřevěných desek je vložit.

Výhoda je, že kroužky jsou rozevírací, novomanželé tak můžou recepty doplňovat. A pokud někdo dodá recept na poslední chvíli tak se to také dá vyřešit.

Album pro Vás můžeme vytvořit na míru, na albu můžou být jména novomanželů, můžeme do něj vyrýt přání, nebo můžete využít přímo naše album na rodinné recepty.

Nás tento originální dárek ohromně potěšil. Takže jestli chcete darovat na svatbě něco osobního a dojemného, tohle je skvělý tip. A nezapomeňte na oblíbené recepty od babiček.

Dřevěná kuchařka Dřevěná kuchařka na vlastní recepty Dřevěná kuchařky na rodinné recepty