Vyrobte si své fotoalbum

Dřevěné fotoalbum na míru

Dřevěné desky fotoalba můžete objednat tak, jak je vidíte na našich stránkách, nebo je můžeme upravit na míru. Na desky můžeme přidat jakýkoliv nápis, Vaše příjmení, jména Vašich dětí, nebo třeba Vaši oblíbenou hlášku, kterou s rodinou stále dokola citujete.
Poslat nám můžete i vlastní motiv, ideálně v křivkách, který na Vaše album vygravírujeme nebo vyřežeme. Pokud motiv máte jen v představách, nevadí. I s tím Vám rádi pomůžeme a zkusíme společně udělat návrh, který Vám po schválení vyrobíme.

Na co všechno můžete album využít?

první vzpomínkyDárek pro prarodiče - fotoalbum pro miminko

Uznejte, že fotoalbum s fotkami Vašeho dítěte, nejvíc potěší právě Vaše rodiče. Darujete tak osobitý dárek a krásnou připomínku vnoučat.

Do fotoalba můžete nalepit první fotky Vašeho dítka, zapsat jeho první slova, nebo zaznamenat první pokroky.

Pro jistotu udělejte alba rovnou dvě, protože jedno si určitě budete chtít nechat.

 

 

 

 

Dřevěné fotoalbum z dovolenéIMG_20200724_130102

Když už je dovolená za námi, já nejraději prohlížím fotky. Většinou jich je přibližně milion a tak je skvělé udělat nějaký ten výběr.

Na desky alba na fotografie Vám můžeme vygravírovat název místa kde jste byli, datum Vaší dovolené, nebo třeba jen obrázek hor.

Fotoalbum z dovolené si dáte do knihovničky a když přijde návštěva, mnohem snáze se o Vaše vzpomínky podělíte. Otevřete si album s krásným výběrem, místo listování stovkami fotek v počítači. To nikoho nebaví :)

Uvidíte, že i sami často po fotoalbu sáhnete a prolistujete ho.

IMG_20200203_124625

Dřevěná fotokniha hostů

Sežeňte si na svatbu polaroid a udělejte si fotokoutek. Každý z hostů se může vyfotit a napsat Vám vzkaz do svatebního alba. Pro focení můžete připravit různé rekvizity, nějaké můžete vyrobit nebo poptat od přátel.

Uvidíte, že jak budete výsledným albem listovat, fotky budou s postupujícím večerem čím dál zajímavější :)

 

 

 

Rodinné fotoalbumIMG_20200724_130405

Zavedla jsem zvyk, udělat si fotoalbum z každého roku. Spoustu "obyčejných" skvělých fotek by totiž jinak upadlo v zapomnění někde ve složkách v počítači.

Z každého roku tak udělám jednu fotoknihu, jen tak, pro sebe. Dám do ní výběr těch nejlepších fotek, nebo vzpomínek. Protože takové ty běžné fotky, kdy hrajete doma deskovky, kdy blbnete na hřišti, nebo kdy jste šli na koncert s přáteli jsou nejlepší.

 

 

fotoalbumTipy

  • Fotky můžete nechat vytisknout v jakémkoliv fotocentru, v některých Vám vytisknou i formát, který vypadá jako z polaroidu.

  • Fotky můžete lepit obyčejným lepidlem na papír v tubě, oboustrannou izolepu nebo můžete využít naše fotorůžky.

  • Nebojte se popisovat! Na našich stránkách můžete koupit i popisovače, alba na fotky tedy můžete kreslit, psát poznámky.

  • Fotoalbum má rozevírací kroužky, do alba tedy můžete vložit i různé poklady na památku. Nebo je můžete nalepit rovnou na stránky. Třeba lístek z kina, přáníčko a jiné důležité vzpomínky