Půjčování dekorací

Chcete mít svatbu podle svých představ, třeba rustikální, přírodní s dřevěnými dekoracemi? 

Není potřeba na Váš velký den všechno kupovat. Je nám jasné, že spoustu věcí po svatbě už prostě potřebovat nebudete. A tak si u nás můžete různé výrobky pouze zapůjčit.

Na svatby půjčujeme třeba tlustá dřevěná písmena a číslice, která můžete postavit kamkoliv a budou krásně dotvářet celou atmosféru. Písmena půjčujeme buď malá s výškou 10 cm, nebo veliká s výškou 30 cm.

PísmenaNápis

Můžete z nich seskládat jakýkoliv nápis. Vaše iniciály, Vaše jména, datum svatby nápis Sweetbar, Welcome a cokoliv dalšího.

Také půjčujeme různé nápisy a písmena z překližky, která krásně doladí celé prostředí.

Nápis welcomeNápis love

Pokud máte nápad na cokoliv co si na svatbě přejete mít, ale na stránkách to nevidíte, napište nám, určitě něco vymyslíme.

Půjčení se samozřejmě netýká jen svateb, dekorace hodí na jakoukoliv akci, nebo třeba i focení. Co takhle půjčit velkou dřevěnou číslici a udělat s ní krásné fotky a narozeninách Vašeho dítka?

Jak půjčení probíhá?

Písmena jsou k zapůjčení na 5 dní. Do poznámky k objednávce napíšete datum, na který si přejete dekorace zapůjčit. Vše Vám zašleme před termínem, po uplynutí pěti dnů nám výrobky zašlete zase zpátky. Stačí dekorace zpět zabalit a zanést  na nejbližší pobočku Zásilkovny. Zde jen řeknete kód, který od nás dostanete.