Co darovat novopečeným rodičům?

Pokud chcete vsadit na jistotu, k narození dítěte můžete darovat něco praktického, třeba balík plen.

Jestli ale chcete spíš něco na památku, máme tady pár super nápadů.

Dřevěné fotoalbum na první fotky miminkafotoalba_jednotlive-26

Spoustu rodin absolvuje po narození miminka rodinné focení. Co tedy darovat dřevěné fotoalbum, do kterého si budou moct tyto jedinečné fotky nalepit. Na albu může být jméno dítěte, ale i datum narození. Maminka se do alba může také psát o prvních pokrocích miminka, zapisovat si jedinečné vzpomínky a doplnit je fotkami, které nafotila sama. Takové fotoalbum na míru prostě musí potěšit.

 

 

Dřevěný měsíček detail

Dřevěný měsíček na stěnu se jménem

Přírodní dekorace ve tvaru měsíčku, kterou si můžou rodiče pověsit do nového dětského pokojíčku. Na hvězdičkách je jméno dítěte, kdy se miminko narodilo a kolik vážilo.

Je to tedy krásná památka na den narození a pokojíček hezky zútulní. Měsíček děláme na míru, na hvězdičky tedy můžeme napsat cokoliv si budete přát.

 

 

 

 Dřevěný mrak nebo letadlo

Narodil se chlapeček? Další přírodní dekorace na míru je naše letadlo, na které můžeme vygravírovat jméno miminka, nebo jakýkoliv jiný nápis. A co minimalistická dekorace ve tvaru mraku

Dřevěný mráček detailDřevěné letadélko

Lapač snů se jménem miminka

Originální dřevěný lapač snů nad postýlku se jménem právě narozeného miminka. Na lapač můžeme napsat i datum narození.

Dřevěný lapač snů

Dřevěná bedýnka na památeční předměty

Našim největším favoritem je ale bedýnka na věci na památku. Na dřevěnou krabic vygravírujeme jméno dítěte a datum narození. Do krabičky si maminka může uložit čepičku z porodnice, první botičky prostě všechno co si chce nechat na památku bude mít hezky pohromadě. Dárek je to originální a velmi osobní a hlavně máte jistotu, že se trefíte do vkusu každému.

Památeční bedýnkaBedýnka pro miminko