Fotoalbum na rozlučku se svobodou

Už několikrát jsme s holkami jako jeden z dárků na rozlučku se svobodou zařadily naše dřevěné fotoalbum a mělo to velký úspěch.

Dřevěné fotoalbum rozlučka se svobodouStačí s sebou vzít ještě instax, fotopodlepky nebo fotorůžky na upevnění fotek (fotopodlepky se aplikují dost jednoduše a rychle, fotorůžky jsou elegantnější) a hlavně fixy na psaní vzkazů. Celý víkend můžete krásně dokumentovat - ať už každý úkol, který nevěsta na rozlučce dostane, nebo prostě jen Vaše společné zážitky. Fotky můžete rovnou do alba lepit. Doporučuji vzít formát A5, aby se album vešlo do kabelky. 

Nevěsta tak má krásnou památku a vzpomínku na super víkend. Nezapomeňte do fotoknihy napsat nevěstě přání a rady do manželství a všechny se podepsat.

Pokud nemáte instax, můžete fotoalbum pojmout jako již hotový dárek. Sežeňte fotky ženicha když byl malý a vlepte je do fotoalba. Udělejte sbírku společných fotek nevěsty a ženicha. Nechte ženicha, ať pro nevěstu napíše milý vzkaz. Nic nedojme tak, jako takovýto dárek od srdce.

Fotoalbum má rozevírací kroužky, můžete tam tedy vložit cokoliv dalšího na památku...papíry z rozlučkových kvízů a soutěží. Vstupenky z akcí které během rozlučky navštívíte, prostě cokoliv.

Další tip na rozlučku se svobodou jsou společné odznáčky pro všechny holky.

Album na rozlučku se svobodou Tvoření rozlučkového fotoalba

  fotoalbum na rozlučku se svobodou fotokniha na rozlučka se svobodou